Ridicare mobila

Ridicăm mobila de care nu mai ai nevoie

Experimentând tot felul de situații și observând nevoile oamenilor, ne-am decis, la un moment dat, să ne axăm și pe partea de ridicare mobilă de la domiciului, de la sediul în care dorești să faci o schimbare sau chiar din biroul tău. Acest serviciu de ridicare mobilă, chiar dacă pare foarte dificil, deoarece mobila implică o greutate și forță, pentru noi este o adevărată plăcere. Uzând de echipamente specifice în domeniu, dar și instrumente care să faciliteze acest proces de ridicare mobilă, vrem să îți comunicăm că pentru noi nimic nu este dificil. Suntem pregătiți și dispuși să te ajutăm, dacă tu consideri că nu te descurci sau dacă vrei ca mobila pe care o scoți să fie mutată în altă parte sau chiar donată, ci nu aruncată.

Demontăm mobila la fața locului

Pentru siguranță, dar și pentru lipsa grijilor legate de bunăstarea mobilei, alegem să demontăm toată mobila, bucată cu bucată, la fața locului, adică în locul în care suntem chemați. Știm că este important ca fiecare piesă să ajungă intactă dintr-un loc în altul și tocmai de aceea, cu ajutorul unor instrumente specifice, ne vom asigura că totul decurge ca la carte. Nu trebuie să-ți faci griji nicio secundă în privința faptului că mobila ta ar putea suferi deteriorări în urma demontării.

Ridicăm mobila în siguranță

Mașinile noastre, speciale folosite pentru ridicarea mobilei, sunt dotate și amenajate în așa fel, încât mobila să fie în siguranță. Ne ocupăm de fiecare detaliu în parte și vrem să te asigurăm că poți conta pe serviciile noastre de ridicare mobilă, chiar și atunci când aceasta provine din locuri diferite. O putem ridica pe toată odată, dacă spațiul ne permite, sau putem realiza mai multe transporturi, fără a-ți îngreuna ție restul sarcinilor pe care trebuie să le bifezi în ziua în care ne prezentăm la domiciliul tău, biroul sau sediul de unde se dorește ridicarea acesteia.

Serviciul de ridicare mobilă nu implică mult deranj

Tu doar trebuie să ne suni sau să iei legătura cu noi în mediul online și să ne deschizi! De restul lucrurilor ne ocupăm noi, pentru că ne dorim ca locurile din care ridicăm mobila să nu fie deranjate în niciun fel. Nu dorim să te deranjăm pe tine, ci vrem să ne facem treaba într-un mod cât mai silențios, profesionist și de calitate. Știm cât de mult poate conta asta pentru tine!

Nu ridicăm doar mobilă

Ce mai ridicăm, pe lângă mobilă? Serviciile noastre nu mizează doar pe partea de ridicare mobilă, ci, în principiu și preponderent, ne axăm și pe partea de ridicare și parchet, ridicare pergole, ridicare electrocasnice, ridicare căzi și nu în ultimul rând, ridicare jacuzzi. Toate aceste opțiuni le punem la dispoziția ta pentru a-ți arăta cât de importantă este pentru noi resursa umană, respectiv nevoiele pe care aceasta ar putea să le aibă de-a lungul timpului. Serviciul de ridicări este unul foarte complex, însă mizăm în mare partea pe acestea, deoarece, în momentul de față, sunt cele mai căutate.